Logo Logo
Wardrobe Essentials - The Suit Vest for Women
  • 22. 5. 2018
  • bloguri de moda, casual elegant, fashion blogger, lifestyle blog, My Style, outfit of the day, outfit post, personal style blogs, suit vest, vision on fashion, wardrobe essentials, zara vest

Unul dintre cele mai importante obiecte vestimentare din garderoba unei femei este sacoul negru perfect cambrat. Nu se va demoda niciodată, este perfect pentru birou şi este una dintre cele mai bune investiţii pe care le puteţi face.

O alternativă modernă la această piesă clasică este vesta pentru femei. Inspirată de vesta pentru bărbaţi, însă croită ca un sacou fără mâneci, acestă haină va aduce un plus de şarm unei ţinute simple alcătuită dintr-o pereche de pantaloni negri şi o bluză şic. Este totodată una dintre cele mai bune completări pentru o garderobă de birou, mai ales, în cazul în care sunteţi una dintre persoanele cărora nu le place să poarte sacouri. Dacă pe deasupra mai este şi neagră, este cu atât mai versatilă, însă puteţi găsi veste într-o mulţime de culori acum: bej, albe sau chiar roz prăfuit.

Eu ador să port veste, în special, în ţinute casual, deoarece le fac să fie mult mai interesante, dar şi în ţinute elegante care sunt foarte potrivite pentru birou. Ţinuta casual elegantă de astăzi poate fi purtată cu uşurinţă la muncă, însă doar dacă lucraţi într-un mediu mai permisiv, altfel v-aş sugera să înlocuiţi pantalonii cu ceva nu atât de mulat, ca de exemplu o pereche de pantaloni de costum. De asemenea, puteţi purta această ţinută dacă vreţi să ieşiţi seara undeva în oraş. Vişiniul este una dintre culorile acestui an şi una dintre cele mai bune opţiuni dacă vreţi să înlocuiţi negrul. Aşadar, o bluză vişinie sau bordeaux este un must have, fiind şi o piesă basic şi clasică pe care o puteţi purta mulţi ani de acum înainte.