Logo Logo
The Vintage Skirt
  • 22. 5. 2018
  • bloguri de moda, fashion blogger, lifestyle blog, My Style, outfit of the day, personal style blogs, romwe skirt, vintage look, vintage skirt, vision on fashion, winter outfit

Fustele vintage sau cele midi de inspiraţie vintage sunt piese unice care fac ca orice trecător să se întoarcă şi să privească înapoi uimit de frumuseţea lor. Sunt destul de greu de găsit, însă le puteţi căuta în magazinele ce comercializează haine vintage sau, online, pe site-urile diverselor branduri. Din fericire, există magazine online care vând fuste de inspiraţie vintage, noi, cu imprimeuri superbe, precum cea pe care o port în articolul de azi. Dacă ar fi fost lungă, această fustă ar fi arătat ca fusta unei prinţese din era Elizabetană.

Atunci când purtaţi o fustă vintage cu un imprimeu puternic vă sugerez să adăugaţi o bluză sau un pulover simplu şi să eliminaţi orice accesoriu. Fusta trebuie să fie piesa de rezistenţă! Eu am combinat-o pe a mea cu un cardigan negru, basic, cu dres negru opac, deoarece este iarnă şi temperaturile sunt extrem de joase, şi cu o pereche de pantofi stiletto aurii în ton cu detaliile de pe fustă. Aceasta este o ţinută destul de elegantă şi unică pe care ar trebui să o purtaţi la o ocazie specială sau la o petrecere şi într-o zi obişnuită numai dacă sunteţi suficient de curajoase!

Vă recomand această superbă fustă vintage dacă vreţi să vă simţiţi speciale şi preţioase!