Logo Logo
The Military Look With Over The Knee Boots
  • 8. 5. 2018
  • The Military Look With Over The Knee Boots

Ador cizmele peste genunchi şi deţin deja trei perechi de cizme negre. Aş vrea să găsesc şi unele gri sau bej deschis, însă acestea nu sunt chiar la fiecare colţ de stradă şi necesită căutări îndelungate. Dar, având în vedere că vremea se încălzeşte, am să continui căutările la toamnă, cam peste vreo şase-şapte luni.

O altă piesă vestimentară pe care eu o ador, este paltonul de inspiraţie militară. Întâmplător, tot trei am în garderobă, toate în nuanţa bleumarin. Aş tot cumpăra paltoane militare, dar încerc să mă temperez, deoarece am tendinţa să cumpăr acelaşi model, în aceeaşi culoare, iar unii oameni vor crede că port aceeaşi haină mereu!

Aşa că, pentru azi, am ales să port două dintre obiectele mele vestimentare preferate: paltonul militar şi cizmele negre peste genunchi. Îmi place la nebunie această ţinută, mai ales, pentru că am adăugat drept accesoriu principal noua mea geantă de la Aldo. În plus, combinaţia de bleumarin-negru mi se pare a fi foarte şic spre deosebire de ţinuta clasică all black.

Este o ţinută pe care o puteţi purta în timpul liber şi în care vă veţi simţi minunat atunci când veţi merge pe stradă îmbrăcate aşa, garantat!