Logo Logo
The White Dress With The Leather Jacket
  • 22. 5. 2018
  • bloguri de moda, edgy look, fashion blogger, leather jacket, lifestyle blog, My Style, outfit of the day, personal style blogs, spring outfit, vision on fashion, white dress

O nouă ținută pentru azi! Pentru că s-a încălzit afară am început să port rochii și geci de piele iar. Așa că, m-am gândit că este perfectă combinația dintre o rochie albă și o jachetă de piele neagră pentru un look mai îndrăzneț, dar feminin.

Îmi place tare mult această rochie de la Asos, deoarece este perfectă pentru corpul meu, este croită foarte bine. Nu știu dacă am o altă rochie care să vină la fel de bine pe mine! Trebuie să vă mărturisesc totuși că ador să fac cummpărături pe Asos și că am găsit o mulțime de haine și accesorii extrem de drăguțe pe site și la prețuri destul de accesibile, mai ales în perioada reducerilor!

Și pentru că sandalele nu sunt tocmai potrivite pentru această perioadă și pentru a întregi ținuta, am ales să port ghetele mele albe de la H&M. Acestea se potrivesc extrem de bine cu rochia și îmi place tare mult cum arată împreună.

Pe scurt, o ținută îndrăzneață, modernă și perfectă pentru primăvară.