Logo Logo
The Faux Fur Jacket
  • 22. 5. 2018
  • bloguri de moda, edgy look, fashion blogger, faux fur jacket, grey bag, lifestyle blog, lovelywholesale, My Style, outfit of the day, personal style blogs, vision on fashion, winter outfit

O piesă clasică ce nu se va demoda niciodata, jacheta din blană artificială este un obiect vestimentar reprezentativ pentru garderoba unei femei ce vrea să fie în tendinţe şi să se simtă puternică! În zilele noastre nu prea mai vedem foarte multe femei purtând jachete sau haine de blană, cel puţin, nu zi de zi. Bineînţeles, sunt ţări cu tradiţie, unde această piesă este încă extrem de populară, fiind şi cazul Rusiei. Însă anii în care haina de blană s-a bucurat de cel mai mare succes au fost cu siguranţă anii 20 şi anii 30.

Acum haina de blană este o alegere curajoasă care vă va face să ieşiţi în evidenţă cu siguranţă. Poate fi o piesă elegantă sau una nonconformistă. Eu am ales pentru ţinuta de azi o haină din blană artificială de culoare negru-gri, ceva mai îndrăzneaţă, deoarece am vrut să creez un look foarte modern, unde jacheta să fie punctul central. În plus, aceasta nu este jacheta de tipică, pentru că blana nu este în nuanţe naturale de maro, acest lucru facând-o şi mai specială. Totodată, vă sfătuiesc să achiziţionaţi haine din blană artificială şi nu naturală, deoarece ar trebui să fim împotriva uciderii animalelor pentru a le lua blana!

Am ales să combin jacheta de blană cu o pereche de blugi, botine negre cu toc înalt şi o geantă gri pe care o ador. Este o ţinută de iarnă, perfectă pentru zilele în care temperaturile nu sunt nici foarte mari, nici extrem de joase, să spunem că pentru o zi normală de iarnă!