Logo Logo
How To Get A Casual Chic Look
  • 10. 5. 2018
  • How To Get A Casual Chic Look

Uneori ne dorim să purtăm o ţinută mai aparte, dar care totuşi să nu fie prea mult. Iar acest lucru îl putem face prin alegerea unor accesorii potrivite. Priviţi doar ţinuta pe care o port azi şi imaginaţi-vă cum ar fi arătat dacă nu aş fi purtat geanta, pantofii şi cerceii. Destul de banal. Dar, adăugând aceste accesorii, ţinuta s-a transformat total.

Bluza cu umeri goi şi mâneci lungi de la Dresslily este perfectă atât pentru ţinute lejere, cât şi pentru ţinute elegante. În plus, este făcută dintr-un bumbac uşor creponat, aşa că nu se şifonează, iar mânecile lungi o fac a fi perfectă pentru zile calde de toamnă. La spate are o fundă care poate fi purtată şi în faţă, în funcţie de preferinţe. Eu am ales să o port la spate pentru ţinuta de azi. Această bluză poate fi purtată cu blugi skinny sau boyfriend, dar şi cu o pereche de pantaloni albi şi va arăta impecabil!

Cum să realizaţi o ţinută casual şic

Dacă vreţi ca ţinuta voastră să treacă de la casual la una casual şic, atunci trebuie să alegeţi accesoriile potrivite. Şi am să vă dau ca exemplu ţinuta mea de azi!

  • Purtaţi o pereche de cercei statement, dar nu purtaţi şi alte bijuterii pe lângă aceştia;
  • Alegeţi o geantă mică albă, dacă ţinuta conţine alb sau o geantă nude în celelalte situaţii;
  • Purtaţi mereu o pereche de pantofi stiletto într-o culoare puternică.

Urmând aceşti paşi am creat şi eu o ţinută casual şic. Am ales o geantă albă adorabilă de la Dresslily, care deşi este mică, este de efect. Am adăugat o pereche de cercei statement albi şi, bineînţeles, o pereche de pantofi stiletto albaştri de la Amiclubwear. Deci, este destul de simplu dacă urmaţi aceşti paşi!