Logo Logo
How To Wear a Lapel Coat In Style
  • 10. 5. 2018
  • How To Wear a Lapel Coat In Style

După aprope o săptămână era vremea să postez o nouă ţinută pe blog, iar ziua de azi a fost perfectă pentru look-ul pe care vi-l arăt astăzi. Vremea a fost destul de mohorâtă, aşa că nu puteam ieşi din casă fără a purta un palton sau o haină groasă.

O mare parte dintre noi obisnuim să purtăm paltoanele cu botine sau ghete, dar dacă nu mai este alunecuş, nici zăpadă pe străzi, cred că o pereche de pantofi stiletto va arăta mult mai elegant si stilat, mai ales, cu o haină care are nasturi aurii. O haină de iarnă cu croi masculin, cu revere late si butoni aurii in două rânduri este o piesă vestimentară superbă ce poate fi extrem de versatilă, deoarece o poti purta fie cu tocuri, fie cu pantofi cu talpă joasă sau ghete, într-un stil elegant sau unul mai sport.

Pentru azi, am decis sa combin paltonul meu masculin de la H&M cu o pereche de pantaloni skinny de culoare maro si cu un pulover alb basic şi, bineînţeles, cu pantofii stiletto. Este oţinută uşor de purtat ce este potrivită atât pentru birou, cât şi pentru o ieşire în oraş sau o tură de cumpărături dacă înlocuiti pantofii cu toc cu o pereche de pantofi cu talpă joasă în stil masculin.

Acesta este un look simplu pe care îl puteţi obţine cu uşurinţă chiar dacă nu deţineţi o haină cu revere late. Pur şi simplu, puteţi purta paltonul vostru preferat cu pantofi stiletto şi nu veţi greşi cu nimic.