Logo Logo
Emerald Green and Black - The Perfect Combo
  • 22. 5. 2018
  • bloguri de moda, emerald green, fashion and style, fashion blogger, lifestyle blog, My Style, outfit of the day, personal style blogs, spring outfit, street style, vision on fashion

Nu îmi vine să cred că nu am mai postat o ținută de aproape două săptămâni când am postat-o pe ultima! Sunt sigură că v-ați obișnuit să fiu mai consistentă în postarea ținutelor, dar din cauza lipsei de timp și a vremii urâte și schimbătoare de afară nu am reușit să vă arăt mai multe ținute pentru primăvară. Însă, voi încerca să remediez asta și să postez mai des!

Când este primăvară toate purtăm bluze din materiale fluide și subțiri, pantofi superbi, de preferat stiletto, și multă culoare! Verdele smarald este o culoare perfectă pentru primăvară, mai ales, pentru că întreaga natură revine la viață și totul în jurul nostru este verde. Dar, în același timp, este o culoare superbă pentru orice sezon, deoarece este foarte șic și arată fenomenal într-o ținută mai pretențioasă. Eu m-am gândit că va arăta cel mai bine în combinație cu negru și, din fericire, am avut și o pereche de pantofi verde închis care să se asorteze cu bluza.

Vă sfătuiesc să evitați combinațiile de verde cu red, roz, portocaliu sau mov, deoarece va arăta destul de ciudat și nu tocmai bine. Atunci când purtați verde smarald încercați să îl combinați cu negru, alb, albastru închis, galben, auriu sau alte nuanțe de verde.

Ținuta pe care v-o prezint azi este numai bună pentru o zi la birou sau dacă vreți să vă duceți la un eveniment sau să luați cina în oraș datorită colierului statement pe care l-am adăugat, un element ce face ținuta să fie potrivită pentru diferite ocazii.