Logo Logo
Dusty Pink and White for a Feminine Outfit
  • 22. 5. 2018
  • bloguri de moda, fashion blogger, feminine outfit, lifestyle blog, My Style, personal style blogs, spring outfit, vision on fashion, white midi skirt

Roz prăfuit, alb, un colier frumos și multă bucurie, acestea sunt ingredientele necesare pentru o zi frumoasă de primăvară. Eu am ales sa le combin într-o ținută delicată și feminină, perefectă pentru sezonul cald.

Știți foarte bine că îmi plac tare mult fustele midi, mai ales cele făcute din materiale mai aparte sau care au un imprimeu interesant. Când am văzut această frumoasă fustă albă am știut că trebuie să fie a mea, deoarece este genul de fusta extrem de versatilă ce poate fi purtată la un eveniment, o ocazie specială, la muncă și chiar la un picnic dacă este în combinația potrivită! În plus, sunt sigură că avantajează orice siluetă!

Eu am ales să o port în combinație cu o bluză roz prăfuit pentru că am vrut să creez o ținută delicată. Iar în ceea ce privește accesoriile, colierul cu flori albe a fost perfect pentru a completa outfit-ul. Este unul dintre colierele statment preferate datorită frumoaselor flori albe din care este alcătuit și care îl fac a fi foarte feminin. Bineînțeles, ținuta nu pute să fie completă fără o pereche de pantofi stiletto nude și buze roșii!