Logo Logo
Daring
  • 8. 5. 2018
  • Daring

Din când în când îmi place să încerc lucruri noi, printre asta numărându-se şi ţinute noi. Aşa că, uneori, aleg să las de-o parte ţinutele feminine şi elegante şi să port ţinute mai provocatoare. Iar pentru a face asta mă orientez mereu către haine cu croială interesantă sau accesorii aparte.

Nu îmi sunt caracteristice ţinutele sexy sau provocatoare, dar la o anumită perioadă de timp îmi place să fac altceva, să încerc lucruri noi, ca să spun aşa. Exact asta am făcut şi cu ţinuta de azi. Atunci când am văzut vesta albă pe care o port azi instant m-am gândit că este perfectă pentru a încerca o altfel de ţinuta, una sexy. Nu am vrut să o port cu o bluză sau cu o bustieră, am vrut să o port exact aşa cum este ea. Iar pentru a nu realiza o ţinută vulgară, am ales să port o pereche de jenşi skinny negri basic. Este exclus, atunci când ai o piesă vestimentară sexy să ai tot corpul la vedere, ca să spun aşa. Iar pentru a da ţinutei un plus de extravaganţă, am ales să îmi port cele mai interesante şi frumoase sandale pe care le am în garderobă, şi anume: sandalele gri cu pene şi cristale de la Zara.

Practic am obţinut o ţinută provocatoare şi totuşi elegantă, urmând nişte reguli simple, mai exact nu toate piesele trebuie să fie decupate sau sexy, ci este suficientă una singură!

Sunt curioasa cum vi se pare ţinuta de azi?