Logo Logo
Casual Taken to a Different Level
  • 22. 5. 2018
  • bloguri de moda, casual outfit, electric blue, fashion blogger, lifestyle blog, My Style, outfit of the day, personal style blogs, vision on fashion, winter look

Această iarnă are suișuri și coborâșuri. Spun asta deoarece se tot schimbă vremea, ba sunt temperaturi înalte de peste 15 grade, zile în care poți purta pulovere pufoase și cam ce haine vrei specifice anotimpului rece, ba sunt temperaturi extrem de joase, aflate la polul opus, de -15 grade, perioade în care orice haine ai lua pe tine simți că nu sunt suficiente pentru a face față gerului de afară.

Atunci când ești blogger îți dorești numai vreme frumoase cu zile însorite chiar și iarna. Din nefericire aceste zile sunt foarte rare, iar atunci când ai parte de ele fugi repede să faci cât mai multe poze pentru blog.

De altfel, și ținuta de astăzi a fost fotografiată într-o zi călduroasă de iarnă fără vânt și fără soare, ceea ce a făcut să fie ziua perfectă pentru poze. Așa că, am decis să port un pulover albastru electric supradimensionat cu o pereche de blugi, botine cu toc înalt și o pălărie mare. Ador să port pălării, mai ales atunci când este mai frig afară, însă din cauza vântului acest lucru se întâmplă destul de rar. Acestei ținute casual i-am adăugat un colier statment pentru a o duce la un alt nivel, unul mult mai rafinat. Să țineți minte că o piesă statement întotdeauna va face o ținută să iasă din anonimat și să fie mult mai elegantă!