Logo Logo
Black And Blue Combination
  • 22. 5. 2018
  • bloguri de moda, fancy outfit, fashion blogger, My Style, outfit of the day, over the knee boots, personal style blogs, vision on fashion

Ador cizmele peste genunchi, dar le-am purtat pentru ultima oară atunci când am făcut pozele pentru postarea de azi. Gata, acum a venit primăvara, s-a încălzit afară, așa că este timpul să încep iar să port pantofi stiletto, rochii și alte haine mai subțiri ce sunt potrivite pentru noul sezon. Abia aștept să pun de-o parte puloverele și hainele în culori închise și să port bluze, rochii și culori deschise. În plus, zilele se măresc, ceea ce este genial. 

Fiind mare fan al cizmelor peste genunchi, voi renunța la ele cu o ușoară tristețe în suflet știind că nu le voi mai purta până toamna viitoare. Tocmai pentru asta am vrut să creez un mix, o combinație între iarnă și primăvară. Așa că, am ales să port o bluză neagră subțire și o fustă scurtă care sunt perfecte pentru primăvară și o pereche de cizme peste genunchi negre care sunt mai potrivite iarna. Apoi, am combinat două culori în tonuri mai închise, un albastru închis și negru, un mix care îmi place tare mult.

Ținuta de azi pare mai pretențioasă, însă este extrem de confortabilă și perfectă pentru primăvară. Așa că, dacă vreți în continuare să vă purtați cizmele, puteți alege să realizați o astfel de ținută și nu veți greși.