Logo Logo
Baroque Print and Studded Leather
  • 22. 5. 2018
  • Accessorize, baroque, baroque printed trousers, Bucharest street style, cameo, H and M, leather jacket, mary jane shoes, My Style, Outfits, Parfois, personal style, prints, Smash, stripes, studded leather, vintage, Zara

In sfarsit un post despre stilul meu personal!!! Am cazut intr'o stare de leneveala dupa ce am terminat cu examenele, m'am baricadat in casa la propriu si am hibernat ca un urs dormit foarte mult, baut ceaiuri (am facut o adevarata obsesie pentru ele, am o groaza acum si tot cumpar, o doza mica de nebunie nu? :))), urmarit tot felul de seriale si filme, in mare n'am facut si nu fac inca nimic toata ziua, nici macar nu scriu un rand mic la blog. Dintr'o data m'au cuprins remuscarile! Apropo, am descoperit un serial nou (da cu toata lenea in care m'am cufundat mai reusesc sa navighez pe internet, din plictiseala nu de alta), ma rog are un an deja, dar surprinzator l'am ratat, nu stiu cum. Se numeste "Smash" si e absolut genial!!! De fel urasc musicalurile, nu le suport (pana si "Glee" ma calca pe nervi) si show'ul asta, culmea, este despre un musical inspirat din viata lui Marilyn Monroe (cred ca asta m'a atras la el). Am fost sceptica (vedeti cat de mult imi displac...dar...), dar i'am dat o sansa, si tare bine am facut! Serialul e grozav, nu este deloc musicalul tipic, clasic ca sa spun asa, ai cantece foarte bune pe ici pe colo, cantate de oameni cu voci superbe, ci este despre munca depusa pentru producerea unui musical, ce se intampla in spatele scenelor si chestii de genul (deci nu o sa'i vedeti pe actori cantand si topaind tot serialul, slava domnului :D)!! Ar trebui sa'l incercati, promit ca nu o sa regretati (sau daca da, nu ma injurati va rog.

Si acum despre tinuta mea.

Dupa cum ati vazut in postul trecut, iubesc barocul :D si cand am vazut pantalonii astia la Zara, si dupa ce i'am probat si mi'au venit, am crezu ca mi'a pus Dumnezeu mana in cap Evident ca a trebuit sa'i cumpar! Apoi de vreo doi ani tot imi caut o jacketa de piele si nu gasesc, sunt ori prea mari, ori manecile prea lungi (am mainile tare scurte, serios), fie sunt ingrozitor de urate sau exorbitant de scumpe, in ultima vreme au niste preturi de te uiti crucis! Dar asta a fost si rezonabila ca pret, mi'a venit si bine, are si tinte, e si stylish ce pot sa cer mai mult (tot de la Zara)!!!