Logo Logo
4 Modern Ways to Wear Pearls
  • 4. 5. 2018
  • 4 Modern Ways to Wear Pearls

Perlele nu se vor demoda niciodată și mereu vor fi un accesoriu esențial pentru orice femeie. Piese clasice, ce denotă o eleganță aparte, perlele pot fi purtate cu ușurință în aproape orice ținută de zi sau de seară: vintage, clasică sau modernă.

Fiind atât de versatile, perlele pot fi purtate într-o mare varietate de ținute. Totuși, pentru o ținută modernă este bine dacă colierul este compus din mai multe șiraguri de perle sau dacă are incluse accesorii din cristale transparente. Cu un astfel de colier ținuta nu va fi la fel de sofisticată și ”sobră” precum cele în care se folosește clasicul colier de perle cu un singur șirag la baza gâtului. Dacă aveți un colier cu mai multe șiraguri din perle care nu are și un accesoriu din cristale atașat, îi puteți adăuga o broșă, iar efectul va fi identic. 

4 ținute moderne în care să purtați perle

Pentru azi m-am gândit să vă arăt cum puteți purta un colier cu mai multe șiraguri din perle și accesoriu din cristale într-o ținută modernă, dar nu excesiv de elegantă. Pentru asta am ales haine basic pe care sigur le aveți și voi în garderobă. Totuși, pe lângă ținuta mea, există și alte moduri în care puteți purta perlele:

1. Aveți nevoie de un sacou clasic negru, un tricou alb basic, o pereche de jeanși negri, de preferat skinny, și o pereche de pantofi cu toc negri. Atât am folosit eu pentru a obține ținuta pe care v-o prezint azi. Plus, colierul cu perle și o geantă într-o culoare metalică de la Rosewholesale

2. De asemenea, puteți merge pe varianta rochie neagră mulată, un sacou negru sau un sacou gri sau roz prăfuit în genul celor de la Chanel, o pereche de balerini și colierul cu perle. Pentru un plus de eleganță adăugați o pereche de ochelari de soare negri. 

3. Tot o ținută modernă, dar cu o tentă mai clasică este să purtați perlele la o rochie midi cu imprimeu floral, cu un trench bej și teniși.

4. Puteți alege și un tricou alb larg, un sacou tot alb, o pereche de blugi boyfriend și pantofi stiletto la care să adăugați un colier cu mai multe șiraguri de perle și puteți merge fără probleme la birou, iar pe seară la un eveniment. 

Dacă vreți un colier care să meargă la toate cele patru ținute propuse de mine, vi-l recomand pe cel pe care îl port azi, pe care îl găsiți pe site-ul Rosewholesale, la fel ca și geanta!