Logo Logo
3 lucruri esenţiale pentru o ţinută de vară perfectă
  • 8. 5. 2018
  • 3 lucruri esenţiale pentru o ţinută de vară perfectă

În ultima vreme zilele de vară sunt din ce în ce mai călduroase, astfel încât este dificil să găseşti ceva de îmbrăcat în care să nu îţi fie cald şi să arate bine. De aceea, m-am gândit să fac o mică listă cu 3 lucruri pe care eu le consider necesare pentru a alcătui o ţinută perfectă pentru o zi caniculară!

1. O bluză albă cu umerii goi

Prima alegere este categoric o bluză albă cu umerii goi, de preferat dintr-un material subţire şi fluid. Acest tip de bluză este perfectă pentru că îţi lasă pielea să respire, este feminină şi poate fi purtată cu blugi, pantaloni scurţi sau fuste midi. Perfectă pentru o zi caldă de vară. Cea pe care o port eu este de la Sammydress.

2. O pălărie

Pălăria nu ar trebui să lipsească din ţinutele de vară, cel puţin din cele casual. Te apără de soare, de căldură şi este un accessoriu foarte cool. Eu îţi recomand să porţi o pălărie din paie şi să nu porţi niciodată vara o pălărie din lână sau fetru, deoarece acelea sunt pentru sezonul de toamnă-iarnă!

3. Un rucsac drăguţ

Când ieşi pe timp de zi din casă, temperaturile sunt extrem de ridicate şi sigur iei cu tine o sticlă cu apă, ochelari de soare, o pudră pentru a-ţi retuşa machiajul din când în când şi alte obiecte de care ai nevoie. Iar pentru asta ai nevoie de ceva în care să le pui, ceva încăpător. Şi ce poate fi mai bun decât un rucsac cu broderie, aşa cum este cel pe care îl port eu şi care este de la Sammydress.

Acestea sunt cele 3 lucruri care pentru mine sunt obligatorii pentru o ţinută de vară perfectă!