MANICHIURA DE HOLLYWOOD IN CEL MAI NOU CONCEPT: TOPLINE NAILS & MAKE-UP EXPERT


Pe 14 iunie 2017, Topline a dat startul unei veri incendiare cu un eveniment cool, unde selfiurile şi manichiurile Gelish şi Morgan Taylor by Gelish s-au completat perfect, în cel mai nou concept Topline Nails & Make-up Expert!

Vedetele, jurnaliştii, beauty editorii, beauty & fashion bloggerii şi mulţi influenceri, şi-au petrecut dimineaţa într-o atmosferă relaxantă, unde au avut ocazia să le întâlnească pe reginele manichiurii de la Hollywood, ambasadoarele brandului Morgan Taylor, fiicele celor 2 CEO ai brandului Gelish: Morgan Haile si Taylor Daniel.


Acestea sunt două personalităţi care se completează: Morgan este doctor în Science of Health, finalizând cu succes Grand Canyon University; aceasta colaborează strâns cu echipa de marketing pentru elaborarea strategiilor brandului. Taylor a terminat Facultatea de Litere şi este implicată în toate proiectele de creaţie fiind un bun copy writer; totodată semnează multe dintre editorialele publicate în revista in house, Nail Style.

Şi partea frumoasă abia urmează. Pe lângă toate aceste activităţi de business / administrative, cele două sunt conectate în permanenţă cu lumea fabuloasă şi glamour a Hollywood-ului, colaborând cu celebrităţi precum Lady Gaga, Madonna, Katy Perry, Khloe Kardashian, Rihanna, Mariah Carey, Kendall Jenner, Gigi Hadid.

Trendurile din manichiură sunt lansate de echipa de creaţie împreună cu Morgan şi Taylor şi transpuse apoi în manichiuri fantastice pe cele mai mari podiumuri ale Fashion Weeks, brandul colaborând cu nume celebre de designeri de la Creatures Of The Wind, Monique Lhuillier, Sally LaPointe, SUNO, Tanya Taylor, Zero + Maria Cornejo.

Lumea Hollywodului este fascinantă, de aceea şi din colaborările acestora cu Disney au rezultat colecţii de poveste: Cinderella, Beauty & The Beast etc.

Celebrităţile feminine din filmele mai sus menţionate au avut manichiura realizată cu lacurile inspirate de basme.


Dimineaţa de 14 iunie de la Mozzafiato Ristorante & Bar, a fost plină de surpize! Toate invitatele s-au răsfăţat încercând mini manichiuri din colecţia de vară Selfie by Gelish & Morgan Taylor, în cel mai nou concept Topline Nails & Make up Expert.
Noul concept a fost prezentat de către GM-ul Topline, Diana Baicu, iar invitatul special, Sonia Argint Ionescu, a confirmat încă odată importanţa şi beneficiile unui astfel de concept, aducând argumente din experienţa personală.

TopLine Nail & Makeup Expert, gândit ca un "beauty lounge " este un concept high-quality, un beauty stop, ce oferă servicii variate, la preţuri accesibile, într-un cadru luxos, creat special pentru socializare şi răsfăţ!

Conceptul TopLine Nail & Makeup Expert, oferă 2 servicii profesionale - nails & make-up. Brandurile preferate CND, Gelish, Kryolan si Gewhol, se regăsesc acum într-un decor elegant, dar casual, cu o atmosferă realaxantă, unde clienţii se întâlnesc nu doar să beneficize de un meniu cu servicii express de beauty, pot socializa sau pot să-şi stabilească chiar şi întâlniri de business.

Noul beauty lounge TopLine Nail & Makeup Expert , oferă clienţilor o varietate de servicii signature, personalizate, alături de un cocktail, dar şi beneficii în fiecare lună, punând accent pe comunicarea în social media.

TopLine Nail & Makeup Expert nu este doar un concept, este un mod de viaţă; este proiecţia unui stil personalizat şi luxos, într-o structură de preţ avantajos.
            

Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics bc1888a083f179675080522b8a76c2e9eb1222995d0a757eb6