Trendsetterii pitici se îmbracă de la Mr. Pich


Ultima lună de primăvară înseamnă o explozie de culoare, forme jucăușe, zile mai lungi ce îmbie la mai multă joacă, dar și alegerea celor mai cool outfit-uri pentru Ziua Internațională a Copilului, moment în care până și părinții nostalgici vor să mai simtă fiorii copilăriei.

Astfel, dacă voiai să îi faci o surpriză celui mic şi să îi cumperi un outfit nou, Mr. Pich vine cu o mulţime de propuneri drăguţe în stilul urban chic, atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţei. 

De departe rochiţa mea preferată din această colecţie este cea cu dungi cu adorabilul flamingo roz. Este o alegere excelentă pentru vară şi pentru fetiţe! Sunt sigură că va face o pasiune pentru această rochiţă atunci când o va vedea şi că va avea o ţinută tare drăgălaşă şi şic de 1 iunie.


Confortabile, din materiale fine, dar lejere, rochițele Mr. Pich sunt perfecte pentru evenimentele speciale, dar și pentru zilele lungi petrecute la joacă în care fetele se întrec cu baieții la alergat și cățărat. Atunci când nu ne putem hotărî la nici o rochiță, body-ul Dancing Dora accesorizat cu o pereche de colanți colorați este cea mai simplă alegere pentru o fetiță care nu vrea sa fie ca toate celelalte. Iar dacă ne plac cu adevărat colanții și vrem să îndrăznim și mai mult, putem opta pentru Happy Legs - în alb cu dungi negre verticale și două pete de culoare - galben și roz pal chiar în genunchi, pentru a înregistra toate aventurile de la joacă.

Stilul urban chic nu limitează libertatea de mișcare a celor mici, din contră, adaugă capitole stufoase poveștilor din copilărie, îndemnând mereu la scrierea de noi și noi povești. În acord cu personalitatea puternică a băieților, un outfit compus din hanoracul Zipp it și pantalonii Splash adaugă tot ce este de spus despre cel care va fi adultul independent de mâine. Și când va fi mare va merge la sală, însă până atunci poate avea un abdomen perfect, purtând o bluză cu detalii 3D.

Accesează universul Mr. Pich și vei descoperi cele mai creative outfit-uri pentru copii și ultimele tendințe ale celor mai importanți jucători din industria fashion.


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics bc1888a083f179675080522b8a76c2e9eb1222995d0a757eb6