SevenSins.ro lansează o nouă colecţie de costume de baie


Noua colecție de costume de baie disponibilă pe SevenSins.ro propune culori intense, combinații cromatice electrizante și imprimeuri florale menite să asigure buna dispoziție în zilele relaxante de vară.

Noile costume de baie disponibile pe SevenSins.ro au un aer actual, pentru o apariție remarcabilă la plajă sau la piscină. Doamnele și domnișoarele care poartă aceste piese cu o atitudine pozitivă și încrezătoare, pot fi sigure că vor atrage admirația celor din jur.

Costumele de baie sunt disponibile cu măsuri de la S la 4XL, astfel că, indiferent de siluetă, există un costum de baie ideal în colecția SevenSins.ro. Fie că au un bust generos sau unul care ar necesita ceva ajustări, o siluetă prea plină sau una de-a dreptul băiețoasă, doamnele și domnișoarele pot alege dintr-o colecție de peste 150 modele de costumede baie.

Explozie de culoare, combinații îndrăznețe și imprimeuri florale
Costumele de baie pentru femei propuse pentru această vară au culori electrice și îmbinări cromatice îndrăznețe. Roz, galben, oranj, roz, fucsia, verde, bleu sau turcoaz sunt doar câteva dintre culorile regăsite în noua colecție de costume de baie, uni sau în combinații vibrante.

Datorită jocurilor cromatice și îmbinărilor, piesele pot pune în valoare zonele de interes ale corpului sau, dimpotrivă, le pot ascunde pe cele mai puțin flatante.

Imprimeurile florale sunt bine reprezentate în colecție. De la flori mici până la flori supradimensionate, imprimeurile florale controlează volumele și mută atenția în zonele care avantajează, camuflând micile imperfecțiuni.

Modele actuale cu detalii inspirate de lenjeria intimă a momentului
Dincolo de modelele clasice ale sutienelor (demi-cup cu push up, triunghi), colecția cuprinde și modele de sutien a căror linie modernă este inspirată de una dintre tendințele momentului în ceea ce privește lenjeria intimă: baretele care completează forma sutienului și marchează sânul.

Acestea conturează sânii și sunt ideale pentru femeile care vor să își pună în evidență bustul printr-un artificiu vizual de efect.

Design și funcționalitate
Modelele de costume de baie propuse de SevenSins.ro pentru această vară îmbină designul cu funcționalitatea. Există astfel opțiuni pentru orice tip de siluetă sau formă a corpului.

Costumele de baie întregi sau cu decupaje subțiază silueta, în timp ce costumele de baie deux-piece propun un joc cromatic care evidențiază zonele care avantajează. Push-up-urile detașabile rotunjesc sânii indiferent de mărimea cupei, iar bretelele ajustabile și detașabile permit atât o susținerefermă, cât și un bronz uniform.

Colecția de costume de baie SevenSins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, București.


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș


1 comment

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics bc1888a083f179675080522b8a76c2e9eb1222995d0a757eb6