NESCAFÉ lansează PICCOLINO - prima cafea 3 în 1 scurtă


Pe 17 martie 2017, NESCAFÉ a lansat pe piața din România NESCAFÉ 3 in1 PICCOLINO în cadrul unui eveniment special ce a avut loc în cadrul restaurantului Loft. Am avut ocazia să fiu prezentă la eveniment și să mă bucur în premieră de noua cafea 3 în 1, care este de-a dreptul delicioasă! Vă sfătuiesc să o căutați în magazine și să o încercați, deoarece nu veți fi dezamăgiți.

PICCOLINO este un produs inovator pentru gama 3 in 1: prima cafea 3 in 1 scurtă, o experiență la superlativ a cafelei 3 in 1.

Cu gust distinct, aromă intensă și un strat fin de spumă apetisantă, NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO te aduce împreună cu prietenii tăi dragi. Fie că ești acasă, fie că ești la birou, NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO este acel mic detaliu care dă culoare momentelor din viața ta. 


Inspirat de cuvântul „piccolo”, care în limba italiană înseamnă „mic”, NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO îmbină plăcut intensitatea aromei cafelei 100% Arabica cu finețea gustului de lapte, desăvârșite de dulceața unui strop de zahăr, totul în 60ml.

NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO marchează o premieră pe piața de cafea din România: este o inovație în gama 3 in 1, respectiv prima cafea 3 in 1 scurtă, cu un concept dezvoltat integral în România. Astfel, oferim consumatorilor o experiență la superlativ, creând o punte între cafeaua de tip 3 in 1 și cea de tip espresso. NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO, cel mai nou membru al familiei NESCAFÉ, este unul dintre lucrurile mici, care pot face diferențe mari în piața de cafea din România, a declarat Silvia Sticlea, Business Executive Officer, Nestlé România.  

NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO se distinge prin amestecul echilibrat, oferit de puterea cafelei Arabica, îmblânzită de gustul fin de lapte, atinsă de un strop de zahăr și desăvârșită de o cremă delicată, apetisantă. NESCAFÉ 3 in 1 PICCOLINO este acea cafea mică, ce face diferențe mari. Iubitorii de cafea pot savura cafeaua scurtă NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO, preparată într-o ceșcuță de 60 ml (de tip espresso). 
Începând cu luna martie 2017, cafeaua NESCAFÉ 3in1 PICCOLINO este disponibilă în marile rețele comerciale naționale.


Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 

1 comment

  1. coffee sounds s good!
    keep in touch
    www.beingbeautifuandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics bc1888a083f179675080522b8a76c2e9eb1222995d0a757eb6