Imunizare și vitaminizare de toamnă cu produse apicole româneşti de pe Vegis.ro
În sezonul rece, Vegis.ro, unul dintre cele mai mari magazine online de produse naturiste din România, recomandă imunizarea și vitaminizarea cu produse apicole. Proprietăţile terapeutice ale produselor apicole 100% naturale fac din acestea un adevărat elixir pentru menţinerea sănătăţii.
 
Mierea, hrană vie
Produsele apicole româneşti 100% naturale sunt ideale pentru creşterea imunităţii şi îmbunătăţirea stării generale toamna şi primăvara, când organismul este, de obicei, afectat de stări de astenie şi stres. Calităţile de remediu natural ale mierii se cunosc încă din antichitate, din această cauză a fost numită "hrana vie".

Pentru un plus de nutrienţi pentru sănătate, Vegis.ro propune sortimente de miere Albina Carpatină, un brand românesc cu 25 de ani de experienţă în prelucrarea produselor apicole.

Cei care iubesc mierea pot alege sortimente de miere de albine combinată ca delicatesă cu nuca, dar şi combinaţii cu plante cu efect terapeutic şi vitaminizant precum fructe de pădure sau cătină.

Mierea combinată cu alte produse apicole naturale, precum lăptişor de matcă, polen sau propolis reprezintă un tonic cu acțiune biostimulatoare, regeneratoare, dezinfectantă, vitaminizantă și mineralizantă, recomandat pentru perioadele de suprasolicitare fizică și intelectuală. Aceste sortimente susțin sistemul imunitar și contribuie la buna funcționare a ficatului.


Lăptișorul de matcă, polenul și propolisul, produse elixir pentru sănătate
Lăptișorul de matcă, polenul și propolisul sunt produse apicole cu beneficii extraordinare asupra organismului și sistemului imunitar. Gama de produse apicole Albina Carpatină de pe Vegis.ro cuprinde numeroase sortimente și amestecuri ale acestor produse naturale care reprezintă remedii excelente pentru creșterea imunității într-un mod 100% natural.

Lăptișorul de matcă este unul dintre cele mai valoroase produse apicole deoarece are cel mai mare conținut de vitamine active și aminoacizi esențiali care sunt benefici pentru păstrarea echilibrului organismului. Lăptișorul de matcă este vitalizant, tonic pentru perioadele de epuizare, ajută la protejarea ficatului și de asemenea are efect antioxidant și întârzie efectul de îmbătrânire, fiind supranumit și “elixirul tinereții”.

Polenul este un alt element vital pentru menținerea unei stări bune de sănătate. Polenul este un ingredient utilizat de mii de ani ca supliment nutrițional natural fiind, de asemenea, un regenerant, mineralizant și tonifiant excelent. Polenul crud este un aliment viu, iar unul din cele mai importante efecte ale acestuia este curățarea colonului. Datorită enzimelor și lactobacililor din compoziția acestuia, el ajută la regenerarea florei intestinale și contribuie la reglarea tranzitului intestinal. Totodată polenul crud reprezintă o sursă importantă de vitamine, echilibrând organismul atât la nivel fizic, cât și psihic.

Unul dintre cele mai puternice remedii antiinfecțioase naturale este propolisul. Datorită proprietăților sale terapeutice care combat infecțiile, propolisul reprezintă o adevărată protecție atât pentru stup, cât și pentru organism. Are acțiune antibacteriană, este un antioxidant natural, antifungic și antibiotic.

Produsele apicole descrise sunt disponibile, alături de o varietate de alte produse naturiste, pe www.vegis.ro.Let's grow together in style! | Să creștem împreună cu stil!
Vision on Fashion by Adina Naneș

 
 

No comments

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics bc1888a083f179675080522b8a76c2e9eb1222995d0a757eb6