C&A Fall/Winter 2014-2015 Collection Launching Event[EN]:
As I've told you in my previous post, this week I went at 2 events, one being the launching of C&A's fall/winter 2014-2015 collection. The event was actually a cocktail party very well organised with the products placed in three different rooms. So you were able to touch them and try them on :D The collection itself is pretty great, I've put my eyes on some great items, that you'll see below in the pictures and I'm very eager to find them in stores too :D Enjoy the photos.[RO]:
Asa cum v-am spus in postarea anterioara, saptamana aceasta am participat la doua evenimente, dintre care unul a fost lansarea colectiei C&A pentru sezonul Toamna/Iarna 2014-2015 ce a avut loc in cadrul unui cocktail party. Am fost invitata la eveniment de catre Emanuel Iuhas, specialis PR, caruia vreau sa ii multumesc pentru invitatie si sa ii spun ca a facut o organizare excelenta! Am pus ochii pe o multime de piese, unele dintre ele le puteti vedea si voi in imagini, si sper sa le gasesc cat mai repede in magazine :D

Si acum cateva cuvinte despre colectie.

Una dintre cele mai importante direcţii stilistice ale sezonului în viziunea C&A este combinaţia clasică de alb cu negru. Este un trend clean, clear şi totuşi îndrăzneţ. E cool, modern şi adulator, fără să întreacă însă măsura. Dintre elementele stilistice definitorii ale acestui trend amintim cusăturile şi detaliile sofisticate, jachete Boucle, imprimeurile geometrice îndrăzneţe dar şi detaliile din piele ecologică.


Tricotajele cu model - unul dintre trendurile cele mai îndrăzneţe ale acestui sezon este prezent şi în colecţia C&A. Având ca surse de inspiraţie elemente din cultura folk,  urban dar şi diverse motive entice Jacquard, aceste piese reprezintă articole cheie în gareroba de Toamnă/Iarnă. Intarsiile haioase sau pulovere cu mesaje aduc un aer fun tricotajelor clasice.


În ceea ce priveşte jachetele şi hainele pentru exterior, C&A aduce în prim-plan în acest sezon jachetele biker, jachetele parka şi clasicele haine din stofă de lână. Versatilitatea hainelor rebele de motor şi a jachetelor Parka care se regăsesc în colecţia Toamnă/Iarnă 2014/2015 le fac foarte accesibile şi uşor de integrat atât în ţinute de zi cu zi, cât şi în ţinutele de seară. Pentru evenimentele speciale pardesiele şi paltoanele din lână cu detalii preţioase din piele sau blană ecologică sunt cea mai potrivită opţiune.


Din punct de vedere cromatic, colecţia C&A Toamnă/Iarnă 2014/2015 este presărata cu tonuri pastelate de roz, burgund, albastru închis şi ocru.


Tinuta mea o veti vedea intr-o postare viitoare, cel mai probabil maine sau marti :DFollow me on:
7 comments

 1. Imi place tare mult ceea ce vad, atat noua colectie cat si tinuta pe care ai ales sa o porti la eveniment! Trebuie sa ajung si eu la C&A sa o vad live :D :*

  ReplyDelete
 2. Imi place mult tinuta ta, dar si colectia noua. Am zarit cateva piese care m-au cucerit :D

  Kisses

  http://miu-miu.ro/

  ReplyDelete
 3. great outfits, i loved the pattern in second pics
  keep in touch
  www.beingbeautifulandpretty.com
  www.indianbeautydiary.com

  ReplyDelete
 4. Great clothes:) x
  Bianka
  http://ruhamania.blogspot.hu/

  ReplyDelete
 5. Ce de lucruri dragute, o colectie pe placul meu :)

  ReplyDelete
 6. Looks amazing! Great blog you have girl! Keep up the good work!

  Xoxo

  ReplyDelete

Thank you for your wonderful words!

Web Statistics bc1888a083f179675080522b8a76c2e9eb1222995d0a757eb6